Psykoterapiaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Koetko, että elämäsi on solmussa, laajemmin tai jonkin tietyn elämänalueen osalta? Oletko masentunut tai ahdistunut? Kärsitkö paniikkioireista tai työuupumuksesta? Onko elämässäsi tapahtunut merkittäviä muutoksia, joiden kanssa sinun on haasteellista selvitä yksin? Psykoterapiapalvelu Silja Mäki tarjoaa ratkaisukeskeistä psykoterapiaa asiakkaille Helsingistä ja koko pääkaupunkiseudulta, etäyhteydellä kauempaakin. Tarjoan psykoterapiapalvelua nuorille ja aikuisille. Päihteisiin liittyvät ongelmat eivät ole osaamisaluettani. Kerron mielelläni lisää – ota yhteyttä!

Ratkaisukeskeinen ote psykoterapiassa

Ratkaisukeskeinen ote psykoterapiassa tarkoittaa voimavarasuuntautunutta psykoterapeuttista lähestymistapaa. Siinä ratkaistaan ongelmia auttamalla ihmistä miettimään, millä tavalla hän haluaa parantaa elämänlaatuaan ja miten hän voi löytää voimavaroja muutosten toteuttamiseksi.

 

Painopiste on useimmiten tässä päivässä ja tulevaisuudessa, ja nykyhetkeä tarkastellaan menneisyyden valossa. Menneen elämän asioita tutkitaan niin paljon kuin se prosessin kannalta on tarpeellista. Suhde terapeutin ja asiakkaan välillä mielletään aikuisten välisenä yhteistyösuhteena.

Asiakkaani kertovat

Tuntuu hyvältä tulla tänne turvalliseen pesään hengähtämään.

Milla

Olen saanut puhdistettua sisäistä painekattilaani, kuonaa, karstaa. On puhdistunut olo.

Laura

Täällä psykoterapiassa sitä ikään kuin riisuu itsensä kokonaan, pudottaa itsensä pohjalle – ja sitten rakentaa itsensä uudelleen. Näin voi mennä elämässä eteenpäin.

Papu