Afroditen kynän kärjellä. Kirjoittajamatka Kreetalle

Omaelämäkerrallinen kirjoittajakurssi Kreetan Paleohorassa 5.-12.6.2023

 

Nauti Kreetan lämmöstä, tyhjennä reppusi taakkoja ja löydä jotain uutta itsestäsi!

 

Tunnistatko itsessäsi Afroditen aistillisuutta ja Heran uskollisuutta? Mitä ominaisuuksia haluat kehittää itsessäsi? Haluatko ottaa Hekaten oppaaksesi elämäsi tienristeyksessä?

 

Kurssilla tutkitaan omaa elämää muun muassa antiikin Kreikan myyttien valossa. Upeat maisemat, kreetalainen kulttuuri sekä tuoksu-, maku- ja tuntoaistimukset tarjoavat elämyksiä ja siivittävät kirjoittamista. Hotelli sijaitsee pienessä viehättävässä kylässä Kreetan etelärannikolla, aivan meren rannalla.

 

Luovaa kirjoittamista ja kirjallisuusterapiaa yhdistävällä kurssilla on mahdollista valita lähestymistavaksi joko tavoitteellisempi luova kirjoittaminen tai itseä hoitava puoli. Osallistujat voivat käsitellä kirjoittamisen ja ryhmässä jakamisen keinoin myös oman elämänsä kipeitä kohtia sekä löytää keinoja ja voimavaroja eteenpäin pääsemiseksi. Erityisiä kirjoittamisen taitoja ei tarvita eikä myyttejä tarvitse tuntea ennakolta. Mukaan ovat tervetulleita myös jo enemmän kirjoittaneet.

 

Ohjaajina toimivat psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti Silja Mäki ja toimittaja, sosiaalikasvattaja, sanataideohjaaja Anne Tarsalainen.

 

Majoitus ja kurssipaikka: hotelli Villa Candia, www.villamarise.com

 

www.matkapaletti.fi/kirjoittajamatka

Lisätietoa kirjoittajakurssista
0
Feed

Jätä kommentti