Tarjoamani palvelut

cropped-otsake_logo_v10.png

Koetko, että elämäsi on solmussa, laajemmin tai jonkin tietyn elämänalueen osalta? Oletko masentunut tai ahdistunut? Kärsitkö paniikkioireista? Onko elämässäsi tapahtunut merkittäviä muutoksia, joiden kanssa sinun on haasteellista selvitä yksin?

Psykoterapiassa tutkitaan yhdessä psykoterapeutin kanssa elämää ja etsitään voimavaroja ja ratkaisuja. Myös KELA:n tukema kuntoutuspsykoterapia on mahdollista.

Kertooko runo joskus tunteistasi enemmän kuin puhutut sanat? Voisiko elämän tiivistää novelliin?

Kirjallisuusterapeuttisissa kasvuryhmissä tutkitaan elämää lukemisen ja kirjoittamisen sekä yhteisen keskustelun avulla.

Voisitko samastua sadun hahmoon? Ihastuttaako tai vihastuttaako joku sadun hahmo sinua erityisesti? Kiehtovatko sinua eri kansojen mytologiat?

Aikuisten taruterapeuttisisssa ryhmissä sadut ja myytit heräävät eloon ja toimivat itsetuntemuksen ja voimaantumisen välineinä. Ryhmissä tutustutaan satuhin ja myytteihin sekä kirjoitetaan pieniä tekstejä ja keskustellaan niiden esiin nostattamista muistoista ja kokemuksista.

Kiehtooko sukusi tarina sinua? Haluatko tutustua taustaasi ja sitä kautta itseesi paremmin?

Elämäkerrallisen kirjoittamisen ryhmissä houkutellaan erilaisten harjoitusten avulla esiin aiheita, muistoja ja näkökulmia siihen, miten elämäkerrallista tekstiä voi kirjoittaa.

Kaipaako lapsesi tukea oppimisen, kielellisen kehityksen, vuorovaikutustaitojen tai tunne-elämän taitojen saralla?

Kirjallisuusterapeuttisissa sanataideryhmissä innostetaan lapsia ja nuoria kuuntelemaan ja itse keksimään tarinoita sekä sen myötä lukemaan ja kirjoittamaan. Samalla heille tarjotaan mahdollisuus käsitellä kasvua ja kaverisuhteita sekä myös kipeitä tunteita.